HAZIRLANIŞ BİÇİMİ : Gülgiller familyasından, boyu 3 - 4 m ye kadar olan bir bitkidir. Kuşburnu çekirdeklerinden elde edilen yağ, kozmetik sektöründe kırışıklıkları ve erken yaşlanma belirtilerini azaltmak için kullanılmaktadır.
İÇİNDEKİLER : Linoleik asit (Omega 6), linolenik asit (Omega 3) ve Retinol (Vitamin A)
FAYDALARI : Cilt koruyucu, yaşlanmayı geciktirici, kırışıklıkları önleyici (özellikle göz ve ağız çevresi), sert hava iklimlerinden koruyucu ve hücre yenileyici etkisi bulunmaktadır.
Son yorumlar
20 saat 24 dakika önce
1 gün 24 dakika önce
4 gün 17 saat önce
6 gün 11 saat önce
1 hafta 1 gün önce
1 hafta 1 gün önce
1 hafta 2 gün önce
1 hafta 3 gün önce
1 hafta 5 gün önce
1 hafta 5 gün önce